19 Eylül Gaziler Anma Günü Kutlandı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen Gazileri anma gününde Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı ile tören başladı.

19 Eylül Gazileri Anma gününde Cumhuriyet meydanında düzenlenen törene ilçe kaymakamı İskender YÖNDEN,  ilçe jandarma komutanı Yüzbaşı Ali Bahadır ASLAN, Belediye Başkan Vekili Hasan GEDİK , İlçe Siyasi Parti temsilcileri, İlçe Müftüsü Şemsettin İNCELER, gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldılar.

Gaziler günü dolayısıyla bir konuşma yapan ilçe jandarma komutanı Yüzbaşı Ali Bahadır ASLAN; Vatan uğruna canını feda eden şehitler ile gazilerin asla unutulamayacağını Türk milletinin tarih boyunca destanlar yazdığını  Türk milletinin önüne çıkan her zorluğu yendiğini, şehit ve gazilerin vatan, millet ve bayrak uğruna gözünü kırpmadan mücadele ettiğini kaydetti.

Öğrencilerin gaziler günü dolayısıyla şiirler okumasıyla tören sona erdi.