2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Törenle Açıldı.

2013-2014 Eğitim-öğretim yılı açılış töreni Cumhuriyet meydanında Atatürk heykeline çelenk konulması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile  başladı.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin sona ermesiyle şükrüpaşa ilköğretim okulunda ki yapılan törene İlçe Kaymakamımız İskender  YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürleri, öğretmenler ve okulun öğrenci velileri iştirak ettiler.

Şükrüpaşa ilköğretim okul bahçesinde düzenlenen yeni öğretim yılı açılış töreni saygı duruş ve istiklal marşı okunması ile başladı.  Şükrüpaşa ilköğretim okul müdürü günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı, ardından ortaokulu öğrencileri okula yeni başlayan ilkokul 1 sınıf öğrencilerine çiçekler vererek hoş geldiniz karşılaması yaptılar. Tören sonunda Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan halk oyunları ile tören sona erdi.

Önceki İçerik2012-2013 İlköğretim Haftası
Sonraki İçerikZekiye GÖNEN