Cumhuriyet Meydanında Ramazan Bayramı Kutlaması.

Cumhuriyet Meydanında düzenelenen bayramlaşmaya Adalet Bakanı Sadullah ERGİN, Hatay Ak Parti İl Başkanı İsmail KİMYECİ, Hatay Milletvekillerinden Mehmet ÖNTÜRK, Adem YEŞİLDAL, Hacı Bayram TÜRKOĞLU, Orhan KARASAYAR, Hatay Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bilgehan AKSOY, Erzin Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKKAŞ, Erzin Kaymakamı İskender YÖNDEN,  Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma GÖRGEN SELİMOĞLU ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK bayram mesajında “Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir. Ramazan bayramının daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını dilerim. Başta Erzinli hemşerilerimiz olmak üzere, Türkiye’nin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutlar; hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi dilerim. ” dedi.
Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN yaptığı bayram kutlamasında “Gördük ki burada güzel bir kalabalık. Erzin’in kanaat önderleri, esnafı burada toplanmış. Bu duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Geçmişten gelen bayramlaşma geleneklerimizi ihmal etmeden, canlandırarak geleceğe taşımalıyız. Yavrularımıza, gençlerimize bunu miras olarak bırakmalıyız.” dedi. Devletle milletin bayram sabahı buluştuğunu vurgulayan Ergin, “Devlet, millet hepsi burada. Türkiye burada. Hangi görüşten, inançtan, inanıştan olursak olalım. Aynı vatanı paylaşıyoruz, aynı milletin mensuplarıyız. Birbirimize saygı, sevgi ve demokratik tahammül çerçevesinde 76 milyon ülke insanını kardeşçe yaşatacak, bir geleceğe doğru beraberce ilerleyeceğiz. Türkiyemizin, milletimizin geleceğe dönük kararlı yürüyüşü, ülkemizin ekonomisinin kararlı büyüyüşü ve çocuklarımızın istikbalinin kararlı inşa faaliyetleri aksamadan sürsün temenni ediyorum.” diye konuştu.

Önceki İçerikErcan ERÇÖKÜK
Sonraki İçerikAhmet GÖKÇEOĞLU