Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir.

Ramazan bayramının daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını dilerim.

Başta Erzinli hemşerilerimiz olmak üzere, Türkiye’nin her köşesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutlar; hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi dilerim.

Ecz. Kasım Şimşek
Erzin Belediye Başkanı