Atatürk Caddesinde Kamulaştırma

“ Satan Belediye değil, Alan Belediye ”

İlçemiz Atatürk Caddesi üzerindeki kamulaştırma çalışmaları tamamlanan bölgedeki eski binaların yıkım işleri tamamlandı.

İmar planımızda yol içerisinde kalan toplam 106 m2’lik 2 adet parselin üzerinde bulunan işyeri sahiplerine toplam 360.000 TL. ödenerek caddenin genişletilmesi sağlandı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK “ İlçemizin çok uzun yıllardan bu yana beklediği tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz, bunları yaparken de Satan Belediye değil, Alan Belediyecilik anlayışıyla beraber SATTIĞINI PİŞMAN EDEN BELEDİYE DEĞİL, ALDIĞINI MUTLU EDEN VE HALKIYLA PAYLAŞAN BELEDİYE olmaya gayret gösteriyoruz. Tüm çalışmalarımıza halkımızla beraber başlıyor ve yine halkımızla beraber sonuçlandırıyoruz. Şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde söz değil, iş üretiyoruz. Başka Erzin yok, Her Güzellik Erzin İçin” dedi.

Önceki İçerikOsman ATEŞ
Sonraki İçerikAfike KÜRTÜL