Cumhuriyet Meydanında Tiyatro

30 Haziran 2013 Pazar akşamı İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu tarafından Fakir Baykurt’un “ Yılanların Öcü “ isimli eseri sahnelendi.

Belediyemiz tarafından organize edilen ve ücretsiz olarak izlenen etkinliğe Erzin’li vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.
Beğeni ile izlenen tiyatro oyunu sonrasında sanatçılara teşekkür eden Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK “ Bu tür etkinlikleri severek ve isteyerek yapıyoruz, bundan sonra da her zaman  yaparız, yeter ki vatandaşlarımız memnun olsunlar, bizlerden istesinler, herşeyin en iyisini, herşeyin en güzelini yapmaya hazırız” dedi.

Önceki İçerikYusuf GÜLLÜ
Sonraki İçerikHacı Ali ÇIRAK