Erzin Belediyesinden Amatör Ressamlarımıza Destek

Reysa El Sanatlarının düzenlediği Amatör Yağlı Boya ve Karakalem Resim Sergisi 19.06.2013 günü Erzin’li sanatseverler ile İlçe Kaymakamımız Sayın İskender Yönden ve Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek’in katılımı ile İş Bankasının arkasında yapılan yeni binanın alt katında açıldı.

Sergi İskenderunlu emekli coğrafya öğretmeni ve aynı zamanda 40 yılı aşkın süredir resimle iç içe olan Selahattin Solak’ın İskenderun’dan Erzin’e haftanın 2 günü gelerek Reysa El sanatlarına ait atölyede resim dersi verdiği ve tamamen amatörce bu işi yapan kişiler tarafından 1 yılı aşkın bir sürede yapılan resimlerden ve Selahattin Solak’ın kendi resimlerinden oluşuyor. Sergide 40’ı aşkın yağlıboya tablo bulunmakta olup 22 Haziran Cumartesi gününe kadar gezilip görülebilecektir.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek “ İlçemizdeki böylesine güzel çalışmaları her zaman destekliyoruz, sanatçılarımızın yanındayız, onları tebrik ediyorum” dedi.

Önceki İçerikEmine ÖKTEM
Sonraki İçerikAynur ÜRGEN