Türkçe Olimpiyatlarına Belediyemizden Destek

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları etkinliği çerçevesinde İlimize bağlı İskenderun ilçemizde 3 Haziran 2013 günü  Türkçe’nin Çocukları bölge halkıyla kucaklaştı.

Türkçe Derneği tarafından Organize edilen belediyemizin de sponsorları arasında yer aldığı bu büyük organizasyon 1-16 Haziran 2013 tarihleri arasında ülkemizin çeşitli il ve ilçelerinde programlarına devam etmektedir.

3 Haziran 2013 tarihinde gerçekleşen programda yer alan öğrenciler program öncesi ilçemizi ziyaret ettiler.
Misafirleri karşılayan Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK ilçemizi ziyaret etmelerinden büyük onur duyduğunu belirterek, Dünyanın dört bir yanından ülkemize gelerek bizim ile ortak dili kullananan bu güzel çocuklar bizler için büyük gurur kaynağıdır. dedi.

İskenderun’da akşam gerçekleşen Türkçe Olimpiyatları gecesine Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve Eşi ve ilçemizden bir çok vatandaşımızın katıldığı gecede  tüm dünyaya barış ve kardeşlik mesajları verildi.

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları etkinliğine Belediyemizce verilen destekten dolayı Ak Parti Bölge Milletvekilimiz Sayın Orhan KARASAYAR Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e günün anısına bir plaket verdi.

Önceki İçerikHasan VARSAK
Sonraki İçerikMüserret KUNDAKÇI