19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumuriyet Meydanında saat 9.00 da düzenlenen tören ile kutlandı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Garnizon Komutanımız J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, Milli Eğitim Müdür V. Sayın Kazım SARIOĞLU, Gençlik Spor İlçe Müdür V. Sayın İdris KAMALAK, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Öğrenciler ve İlçe Halkımız katılmıştır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Spor Müdür V. İdris KAMALAK yaptı.

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve İlçe Garnizon Komutanımız J.Yzb. A.Bahadır ASLAN ödüllerini verdiler.