Gençlik Haftası Ziyareti

Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Sayın İdris KAMALAK, Yeşilkent Anadolu Öğretmenlerinden Sayın Asım AKÖZ, Sayın Turan PAYASLIOĞLU ve beraberince gençlik adına 5 genç Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ” Her yandan düşmanlarca kuşatılmış ve bütün teçhizatları ellerinden alınmış bir milletin, vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adıdır 19 Mayıs. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor bayramını kutluyor, Türkiye Cumhuriyetini kuran önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK öğrencilere günün anısına hediye takdim etti ve toplu bir fotograf çekildi.

Önceki İçerikRegaip Kandili Kutlama Mesajı
Sonraki İçerikAyşe CEREN