Erzin’i Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum Projesi

İlçemiz 8 Ocak İlköğretim okulunda tertiplenen programa İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, İlçe Eminiyet Müdürümüz Sayın Murat ARDIÇ, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçemiz okullarından Öğretmen ve Öğrenci Grupları katıldılar.

Yapılan etkinlik kapsamında katılımcılara Erzin Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum baskılı şapka ve tişört dağıtıldı. 8 Ocak İlköğretim okulu ile Programın amacının anlatım ve sunumunun yapılacağı İsalı Mahallesinde bulunan Çocuk oyun alanına kadar olan güzergah arası çöpler toplandı.

Erzin’i Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum projesi tüm okullarımız da Belediyemiz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde 1 ay süre ile öncelikle öğrencilerimiz ve tüm bireyler üzerinde çevre bilincinin oluşturulması sağlanacaktır.

Belediye Başkanımızın yaptığı konuşmada “Büyük bir hızla gelişen ve büyüyen ülkemizde ve özellikle de güzel şehrimiz Erzin’imizde çözüm üretmeye çalıştığımız pek çok sorunun en başta geleni hiç şüphesiz ki çevre sorunlarımızdır.

Bu sorunların çözümünde eğitim her zaman birinci önceliğimiz ve hedef kitlemiz ilk önce kıymetli çocuklarımız olmalıdır.

Bu amaçla İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün öncülüğünde Belediyemiz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa yürütmeye başladığı “ Erzin’i Seviyorum, Çevremi Temiz Tutuyorum” projesi kapsamındaki yaklaşık 1 ay boyunca yapacağımız pek çok etkinlikte çevreye duyarlı, düşünen, sorgulayan ve fiilen çaba sarf eden bilinçli bir toplum oluşturulması ve yaşadığımız çevreye sahip çıkılması, Erzin’in daha temiz olması, Erzin ilçesinde yaşayan tüm bireyler üzerinde çevre bilincinin oluşturulması amaçlanmış olup, Belediye olarak bu anlamda her türlü çabayı gösterecek ve katkıyı vereceğiz.

Unutmayalım ki başka Erzin yok, bizler bu güzelim memlekette yaşıyor ve bizden sonra burada yaşayacak olanlara daha güzel ve daha temiz yaşam alanları bırakmakla kendimizi sorumlu hissediyoruz.

Erzin hepimizin , her güzellik Erzin için. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.” dedi

Fotograflar İçin Tıklayınız