23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. Yıldönümü Çoşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93. Yıldönümü Kutlamaları; Cumhuriyet meydanında belediyemizce düzenlenen yeni Atatürk anıtı önünde  çelenklerin konulmasıyla başladı.

Törene Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Garnizon Komutanımız, Kamu Kurum Kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları, İlçedeki tüm Okulllarımızın Öğretmen ve Öğrencileri ve halkımız katılmıştır.

Cumhuriyet meydanında yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Cumhuriyet İlköğretim Müdürü Sayın Yaşar ATICI yaptı. Öğrencilerin şiirler okumasının ardından proje geliştirmede birinci olan Yeşiltepe Köyü İlköğretim Müdürü Ayhan CUMA’ya İlçe Garnizon Komutanımız A.Bahadır ASLAN, Matematik olimpiyatlarında üçüncü olan Şükrüpaşa Ortaokulu öğrencilerinden Doğukan CANATAR’a Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK birer plaket sundular.