Kutlu Doğum Haftası İlçemizde Kutlandı.

Belediye Düğün salonumuzda Belediyemiz ile İlçe Müftülüğünün organizasyonuyla Kutlu Doğum haftası Özel Programı düzenlendi.

Programa Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Müftümüz Sayın Şemsettin İNCELER, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldılar.

Kutlu Doğum programında Belediye Başkanımızın hazırlatmış olduğu Kutlu Doğum kitabı vatandaşlarımıza dağıtıldı. Etkinlik Ney dinletisinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı İlçe Müftümüz Sayın Şemsettin İNCELER yaptı. Psikoterapist Dr. Fatma Canan GÜLLÜ yaptığı konuşmada Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) doğumundan ölümüne kadar olan hayatını anlattı.

İlçe Müftümüz Sayın Şemsettin İNCELER Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e ilçemizdeki Camilere ve Kur’an Kursalarına yaptığı hizmetlerinden dolayı bir plaket verdiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Böylesi anlamlı bir günde hep beraber olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu tür etkinlikler ile tekrar birlikte olmayı temmenni ediyor, Programa emeği geçen ve katılan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.