İstanbul’da Hatay Günleri 3

İstanbul Eyüb Feshane de İstanbul’da Hatay Günleri 3. tanıtım etkinlikleri 2 – 7 Nisan 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

İstanbul’da Hatay Günleri etkinlikleri 2 Nisan 2013 tarihinde İstiklal caddesi, Galatasaray Lisesi önünden başlayıp Taksim Meydanında sona eren tanıtım amaçlı yürüyüş yapıldı.
Taksim Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ’in konuşmalarının ardından Mehter Takımı ve Halk Oyunlarıyla tören sona erdi.

Erzin Kaymakamlığı ve Belediye olarak stantlarımızdaki görevliler tarafından İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize ve İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştiriliyor.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretçilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzelliklerinin tanıtımları yapılıyor.

Bu tanıtımda; 1 ton civarında portakal çeşitleri, limon ve greyfurt, 150 kg geleneksel bayram  kömbesi ikramı, 10 adet Çiçekli Narenciye fidanı, 30 kg Turunç Reçeli, 30 kg Zeytinyağı, 50 Kg Yeşil ve Siyah Zeytin, görsel video sunumlarının yanında belediyemizce tasarlanan bröşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Tanıtım Etkinlikleri Fotografları Facebook Sayfası   ve  Google+ Sayfası  için tıklayınız

Önceki İçerikHarzem KARA
Sonraki İçerikFadime GÜLLÜ