Başkan Şimşek Ümre Ziyaretini Tamamladı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ve eşi Ayşegül ŞİMŞEK ile 24 Ocak – 02 Şubat 2013 tarihleri arasında Umre ziyaretini gerçekleştirdi. Ümre de 10 gün süre ile kalan Başkan Şimşek Mekke ve Medine’de kutsal mekanları ziyaret etti.

Ümreden dönen ve misafirlerini makamında ağırlayan Sayın Kasım ŞİMŞEK, ziyaretine gelen misafirlerine kutsal topraklardan getirmiş olduğu Zemzem suyu ve Hurma ikram etti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek yaptığı açıklamada ” Gördüğüm atmosfer karşısında çok etkilendim. Mekke ve Medine’de ziyaretlerde bulunduk. Burada siyah-beyaz ayrımı  yok.  Burada herkes kardeş.  Burada hoşgörü var,  birliktelik var.  Gördüğümüz manzara bizi çok etkiledi.  Kutsal topraklarda hurma bahçelerini gezdik. Bedir, Uhud savaşlarının yapıldığı yerleri gördük. Peygamber efendimiz Hz.Muhammed’in kabrinin bulunduğu Mescidi Nebevi önünde ülkemiz için, dünya için bol bol dua ettik. Buraya gelip duygulanmamak elde değil.  Allah herkese bu kutsal  mekanı ziyaret etmeyi  nasip etsin.” dedi.