Başarılı Futbol Hocası Belediye Başkanımızı ziyaret etti.

İlçemizin yetiştirdiği başarılı futbol hocası Ersin AKA Belediye Başkanımızı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz yıl futbol sezonunda Erzin Belediye Spor futbol takımımızın teknik sorumluluğu görevini başarı ile yerine getiren, Şuan da Süper Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş Spor Kulübünde Kondüsyoner olarak görev yapan Ersin AKA, Beşiktaş Spor Külübü Teknik Direktörü Samet AYBABA ve Futbolcuların imzası olan Beşiktaş Formasını Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e makamında hediye etti.

Ersin AKA yaptığı açıklamada “Türkiye’de futbol takımlarının 4 büyüklerinden biri olan Beşiktaş Kulübünde bir Erzin’li olarak görev yapmak benim için büyük onur kaynağıdır. Memleketimin adını her yerde duyurmaya çalışmaktayım. Güzel memleketim olan Erzin’de görev yaptığım süre içerisinde bana her türlü konuda destek olan başta Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’e, futbol camiasına ve Erzin halkına teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ise yaptığı açıklamada “Memleketimin yetiştirmiş olduğu genç ve başarılı insanları böyle önemli noktalarda görmek bizim için büyük övünç kaynağıdır. Geçtiğimiz yıl futbol takımımıza göterdiği öz verili çalışmalarından dolayı bende kendisine teşekkür ediyor, çok sevdiği spor hayatında başarılarının devamını diliyorum.”dedi.