Festivalimize Katkılarınızdan Dolayı Teşekkürler.

24-25 Kasım tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Erzin Narenciye Kültür ve Sanat Festivalini 3.kez kutlamış olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz.

Başta Erzin halkı olmak üzere, Festivalimizde emeği geçen Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN’e, Festival tertip komitesine, tüm basın ve yayın gruplarına, Festivalimize katılıp bizleri onurlandıran Vali Yardımcımız Sayın Fahrettin GÖNCÜ’ ye, Milletvekillerimiz Sayın Hacı Bayram Türkoğlu’na , Sayın Orhan KARASAYAR’a, Sayın  Mehmet ÖNTÜRK’e, Kütahya Milletvekili Sayın Hüseyin TUĞCA’ya, İl Emniyet Genel Müdürü Sayın Ragıp KILIÇ’a, Garnizon Komutanlığına, Cumhuriyet Başsavcılığına, İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Fadıl KESKİN’e, Yumurtalık Belediye Başkanı  Sayın Turgut ERİŞMEN’e, Altınçağ Belediye Başkanı Sayın  Mehmet Yaşar DÜZ’e, Festivalimizi anlamlandıran dans ve gösteri gruplarına, sanatçı dostlarımız Aziz ÖKTEM’e, Yunus GÜLŞA’ya, Ali Rıza ÇELEN’e, Songül KARLI’ya, Grup jilet’e , Nilgün KIZILCI’va,  Hande YENER’e, Emniyetimizi sağlayan bütün güvenlik güçlerine ve tüm ekibime katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Ecz. Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı