Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Cumhuriyetimizin itibarlı devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri, öğretmenlerimize aittir.

Yaşamlarının her alanında fedakârlık ve özveri göstererek, toplumsal geleceğimizin güvenli yarınları için öğretmenlerimizin sarf ettiği emeğin değeri ölçüsüzdür. Türkiye gelecekteki hedeflerine dünyadaki değişime bigâne kalmayan, kendini yenileyen, genç nesilleri dünün ve bugünün şartlarına göre değil, yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında ‘başöğretmen’ sıfatını alması vesilesiyle, Ulusumuzu aydınlatan, geleceğe ışık tutan tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar, sağlık, huzur ve esenlikler dilerim.

Ecz.Kasım Şimşek
Erzin Belediye Başkanı