Erzin Narenciyesi Avrupa’da 2. Kez Tanıtıldı.

5-10 Kasım 2012 tarihleri arasında Almanya’nın Ludwigsburg kentinde gerçekleşen Sebze-Meyve tanıtım fuarında Erzin Narenciyesini 2 kez Avrupa’ya tanıttık.

Narenciyemizi Tanıtmak üzere Belediyemizi temsilen Meclis Üyelerimiz Berat Sökmen ve D.Egemen BÖLÜKBAŞI katıldılar. Ayrıca Kardeşşehrimiz olan Freiberg kenti Belediye Başkanı Dirk Schaible, Türk-Alman Kültür Cemiyet Başkanı Sami ALTINIŞIK ve Türk Alman Kültür Cemiyeti üyeleri narenciye standımızda bizleri temsil ederek narenciye tanıtımımıza katkıda bulunmuşlardır.

Belediye Başkanımız Sayın Ecz.Kasım ŞİMŞEK ” Erzin’imizi ve Narenciyemizi tanıtmak üzere bir çok kez fuarlara katıldık. Bu yıl’da 2. kez Avrupa’da Erzin Narenciyemizin tanıtımını en güzel şekilde gerçekleştirdik.” dedi.

Önceki İçerikBünyamin MÜLAYİM
Sonraki İçerikNezime ÖZSOY