Cumhuriyet Meydanımız Genişliyor.

Erzin’imizin acil ihtiyaçlarından biri olan Meydan düzenlemesinin gerçekleştirilmesi için Kamulaştırmaları yapılan işyerlerinin yıkım çalışmaları başlamıştır.

Şükrüpaşa Mahallesindeki toplam 8 adet parselden oluşan 343.71 m2 ve İstiklal mahallesindeki toplam 6 adet parselden oluşan 159.50 m2 lik toplam 14 parsele karşılık gelen 503,21 m2 alan Cumhuriyet meydanımıza dahil edilmiştir.

Meydan genişletme çalışmaları esnasında yerinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ” Çarşı Meydanı genişletilme çalışmaları sonucunda geniş bir çarşı meydanına sahip olacağız ayrıca büyüyen Erzin’imizin bir nebze olsun trafik yoğunluğunu rahatlatma açısından çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdürmekteyiz. Değerli Erzin halkımızın özlemle beklediği bu çalışmayı başlatmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Çevreye verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz.” dedi.

Önceki İçerikSevim SÖKMEN
Sonraki İçerikFahri ULUTAŞ