Cumuriyetimizin Kuruluşunun 89. Yıldönümü Çoşkuyla Kutlandı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yılı kutlamaları 28 Ekim 2011 pazar günü saat 13:00 da Cumhuriyet meydanında Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı söylenmesi ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Garnizon Komutanımız  J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, İlçemizdeki Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçemiz halkı katılıdı.

Tören; saygı duruşu, istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN’in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaparak, Öğrencilerin Şiir okumaları ve Halk oyunlarının ardından okulları resmi tören geçişi ile program sona erdi.

Önceki İçerikMehmet ELMASOĞLU
Sonraki İçerikSevim SÖKMEN