Erzin’imize Kanalizasyonumuz Hayırlı ve uğurlu olsun.

Kanalizasyon Şebekesi, Yağmur Suyu Drenaj Hattı ile ilgili tüm çalışmalarımızı tamamladık ve yer teslimini 17.10.2012 Çarşamba günü saat 14:00 da Cumhuriyet meydanında yaptığımız geniş katılımlı imza töreniyle gerçekçekleştirdik.

Cumhuriyet meydanında gerçekleştirdiğimiz törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, İller Bankası Bölge Müdürü Sayın Hüseyin SÖNMEZLER, İlçe Eminiyet Müdürümüz , İlçe Garnizon Komutanımız, Siyasi Parti Temsilcilerimiz, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve Değerli Erzin Halkımız katıldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada ” Erzin hepimizin, her güzellik Erzin için sloganıyla  29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Erzin halkımızın hür iradesiyle Belediye Başkanlığı gibi çok değerli bir görev bana verildi.

Bu tarih Erzin’imizin çağdaş bir kent olması için umutların yeşerdiği yepyeni bir dönemin miladı oldu.
Erzin’imiz için büyük projeler ve büyük atılımlar gerçekleştirmek için sizlere söz verdim ve bu sözlerimi ciddi ve memleket sevdalısı ekibimle birlikte yapmaya başladık.
Büyük bir hızla ve arkamdaki güçlü Erzin halkı ile  memleketimizin istek ve beklentileri doğrultusunda gece gündüz çalıştık ve şimdide bu çalışmalarımızın karşılığını almaya başladık.
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi “ Uygar memleketler seviyesine ulaşmak için çaba sarf ediyoruz” Atam, İzindeyiz, çalışıyoruz.
Sayın Başbakanımızın dediği gibi “Durmuyoruz, yola devam ediyoruz.”
Dedikodularla uğraşmıyoruz, işimizi yapıyoruz.
Biliyoruz ki Erzin herşeyin en iyisine, en güzeline layıktır, biz varsak hizmet var, biz varsak herşey var, kimsenin şüphesi olmasın.
Erzin’imiz sizlerden aldığımız güçle dönüşümü yaşıyor, hızla gelişiyor. Doğru ve dürüst hizmet bizimle yeniden anlam buluyor.
Seçildiğim ilk gün yakamdan parti rozetimi çıkardım ve Erzin’in hizmetkârı olmak için çaba gösterdim, kutuplaşmayı önlemek için herkese eşit hizmet vermeye her zaman özen gösterdim, özen göstermeye de devam edeceğim.
43 aylık görev süresi içerisinde Erzin’in değiştiğini, hizmet statüsünde ilklerin yaşandığı, Belediye hizmet çıtasının yükseldiğinin Erzin’de yaşayan halkın geleceğe umutla baktığı bir ilçe olmanın  mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.
Büyük sorumlulukla evrensel düşünüyor yeşiliyle mavisiyle kumsalıyla herşey Erzin için,her güzellik Erzin için diyoruz.
2009 yılında göreve gelir gelmez öncelikle kanalizasyon yapımı için şart olan şehrimizin zemin etüdlerini yaptırdık ve imar planını yeniledik, İller Bankasına müracaat ederek kredimizi temin ettik, projemizi yaptırdık ama bunların tamamı için yaklaşık 2 yıl uğraştık ve başardık, sonunda da 29 Mayıs 2012 günü yapım ihalemizi gerçekleştirdik, bu güne kadar geçen 5,5 ay da da Kamu İhale Kurumuna yapılan itirazların sonuçlanmasını bekledik. 14 milyon 450 bin liraya işimizin yüklenici firmaya verilmesi ile bugünlere ulaştık ve işte büyük gün bugün, bu gün işi yapacak olan firmaya Erzin’imizi teslim ediyor, 2 yıl sonra yepyeni bir Erzin için kazı çalışmasına başlıyoruz, sevgili Erzin’li hemşerilerimden biraz daha sabır istiyoruz, biliniz ki sabrın sonu selamet olacak.
Ve şu anda kanalizasyon ve yağmur suyu drenajı yapımı işimizin sözleşmesi imzalanmış ve yer teslimi yüklenici firmaya yapılmış bulunmakta, bu ne demek? Erzin’de en geç 2 yılın sonunda Kanalizasyonumuz bitmiş demek, verdiğimiz sözü tutmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu gece kafamızı yastığa büyük bir şerefle koyacağız.
Biz sizleri yıllarca boş vaatlerle kandırmaya çalışmadık, işimizi yapmaya çalıştık ve başardık.
Ne mutlu Erzin’lilere, ne mutlu hepimize.
Belediyemizin pek çok işinin ve bilhassa bu projemizin ve hayata geçirilmesi için bizlere büyük desteğini esirgemeyen başta Adalet Bakanımız Sayın Sadullah ERGİN ve bölge milletvekillerimize Erzin Halkı adına canı gönülden teşekkürü bir borç biliyorum. Aynı şekilde İller Bankası Adana Bölge Müdürümüz Sayın Hüseyin SÖNMEZLER ile diğer bürokratları ve teknik ekibine de sonsuz teşekkür ediyorum.
Allah yolumuzu açık etsin, dualarımız Erzin İçin olsun, vatanımıza, milletimize ve güzel Erzin’imize Kanalizasyonumuz Hayırlı ve uğurlu olsun, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.” dedi.

Önceki İçerikMehmet BAKICI
Sonraki İçerikÖmer ÇOŞKUN