3. Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali

İlçemiz Gökdere Köyünde düzenlenen 3. Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali 6-7 Ekim Tarihleri arasında renkli etkinliklerle tamamlandı.

Belediyemizin büyük katkılarıyla Zeytini ile ünlü Gökdere Köyünde Düzenlenen Festival ile Zeytin ve Zeytinyağının Marka Haline Dönüştürülerek Yurtiçi ve Yurt dışında pazarlanması Hedeflenmektedir.

İlçemiz Gökdere Köyü İlköğretim Okulunda gerçekleşen festivale Hatay Milletvekilimiz Sayın H.Bayram TÜRKOĞLU, Kaymakamımız sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Garnizon Komutanımız Sayın J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “Bölgemizin narenciye ile birlikte en önemli ürünü olan Erzin-Gökdere Zeytininin ülkemize ve hatta tüm dünyaya tanıtılması için böyle bir festivali hazırlayan Tertip Komitesine çok teşekkür ediyorum. Erzin Belediyesi olarak İlçemizin ve ürünlerimizin tanıtılmasında her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Tekrar festivalin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Önceki İçerikÖmer ÖKTEM
Sonraki İçerikNejla GÜLLÜ