Hürriyet Mahallesine Yeni Çocuk Oyun Alanı

İlçemiz Hürriyet Mahallesi, Yunus Emre Sokak üzerindeki park alanına halkın spor yapmaları ve dinlenme ihtiyaçlarının karşılanması ile çocuklarımızın oyun gruplarında oynayarak sağlıklı zaman geçirmelerinin sağlanabilmesi için ihtiyaç duyulan park alanı yapımına başlanıldı.

YILDIRIM ailesi tarafından imar planında park alanı olarak görünen arsanın kamu yararına terki yapılarak. Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve organ bağışıyla 5 hayata can veren Yakup YILDIRIM’ın isminin yaşatılması talebinde bulunan ailenin isteği ve belediye meclisimizin onayı gerçekleşmiştir.

Önceki İçerikGazileri Anma Günü Kutlandı.
Sonraki İçerikİbrahim AKI