3. Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali

İlçemiz Gökdere Köyünde bu yıl üçüncüsü düzenlecek olan 3. Zeytincilik ve Zeytinyağı Festivali 6-7 Ekim 2012 tarihleri arasında yapılacaktır.

Belediyemizin katkılarıyla Zeytini ile ünlü Gökdere Köyünde düzenlenecek olan Festival ile Zeytin ve Zeytinyağının Marka haline dönüştürülerek ilçemizin tanıtımına ve üretilen ürünlerin pazarlanmasına katkı sağlaması hedeflenmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “Bölgemizin narenciye ile birlikte en önemli ürünü olan Erzin-Gökdere Zeytininin ülkemize ve hatta tüm dünyaya tanıtılması için böyle bir festivali hazırlayan Tertip Komitesine çok teşekkür ediyorum. Erzin Belediyesi olarak İlçemizin ve ürünlerimizin tanıtılmasında her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Tekrar festivalin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Önceki İçerikH.Mehmet KARGAOĞLU
Sonraki İçerikYakup BAŞER