Narenciye Festivali İçin Hazırlıklara Başlandı.

3. Uluslararası Erzin Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıkları başladı.

Festival öncesi hazırlıklar için yapılan toplantıya Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek yaptığı açıklamada “Bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan Narenciye, Kültür ve Sanat Festivali için hazırlıklara başladık. 24-25 Kasım 2012 tarihinde yapılmasını kararlaştırdığımız festival için düğmeye bastık. Festival öncesi süreçte kurum ve kuruluşlarla görüş alışverişinde bulunarak güzel bir festival yaparak İlçemizin ve narenciyemizin tanıtımına önemli katkılar sağlamayı hedeflemekteyiz.” dedi.

Önceki İçerikHüseyin DOĞAN
Sonraki İçerikÇetin ÇOT