30 Ağustos Zafer Bayramı Çoşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları ilçemizde Atatürk anıtı önünde çelenklerin sunulmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşı ile bayrağımız göndere çekildi.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Murat ARDIÇ, İlçe Garnizon Komutanı J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, İlçemizdeki Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçemiz halkı katılıdı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı  J.Kd.üsteğmen A.Bahadır ASLAN yaptı. Daha sonra okul öğrencilerimizin şiir okuması ile tören sona erdi.

Önceki İçerikMurat YILMAZ
Sonraki İçerikİbrahim GÜVEN