Erzin’de Sinema

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Altın Koza Film Festivali kapsamında Belediye Düğün Salonumuz bahçesinde yapılan Türk Sanat Müziği Konseri ve film gösterimi beğeni topladı.
Türk Sanat Müziği sanatçıları Lale Dağtekin ile Cevdet Cömertbay konserinin ardında gösterilen “ Entelköy Efeköye Karşı ” filmi izleyenleri memnun etti.
Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “ Bugüne kadar şehrimizde pek çok kültürel etkinlik yaptık ancak bugün yapılacak olan gibi içerisinde sinema olan bir etkinliğimiz hiç olmamıştı. Türk Sanat Müziği Konseri ve arkasından bir film gösterimi şu mübarek Ramazan ayında bizleri çok memnun etti.
“Altın Koza Film Festivali Anadolu’nun Festivalidir” sloganı ile Adana’dan başlayıp Türk sinemasını tüm Anadolu’daki insanlarımız ile buluşturmayı hedefleyen bu projeyi hayata geçiren Adana’mızın çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Zihni ALDIRMAZ beyefendi ve ekibine Erzin halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bizler Çukurova’nın evlatlarıyız, hüzünde ve mutlulukta birlikte olur, ORTAK AKIL’ la her şeyin üstesinden geliriz. Kültürde ve sanatta da bu böyledir, Altın Koza’ yı hep birlikte 1 numara yapmak için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu etkinliği 38 il ve 14 bin 500 kilometre yol kat ederek bütün Anadolu’ya yaymaya çalışan ve gösterilerin yapılacağı toplam 61 yerden biri olarak da Erzin’imizi seçen Sayın Zihni ALDIRMAZ beye tekrar teşekkürlerimi sunuyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum. ” dedi.