Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK tüm çalışanlarına Belediye Düğün Salonu bahçesinde iftar yemeği verdi.

Yemeğe Akparti İlçe Başkanı Sayın Mehmet AKKAŞ, Akparti İlçe Teşkilatından Sayın Abdullah YAKAR, Belediye Meclis üyelerimizden Recep ÇIRAK, İsmail AKÇAKOYUN, Berat SöKMEN, Hasan GEDİK, Mehmet KARAKURT ve ilçede görevli imamlarımızdan Kamil AVCILAR katıldılar.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada ” Çok kıymetli çalışma arkadaşlarım göreve başladığımdan bu güne kadar sizlerle birlikte çok ciddi projelere imza attık. Bir kısmını tamamladık, bir kısmı ise devam etmektedir. Mübarek Ramazan ayınızı kutlar ailelerinizle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirmenizi dilerim.” dedi.

Önceki İçerikAişe KESKİN
Sonraki İçerikGönül ÖZMEN