Şehirlerarası Otobüs Terminali İnşaatımız Başladı.

12/03/2012 tarihinde ihalesi yapılan Belediyemiz Şehirlerarası Otobüs Terminali yapımı işi inşaatına başlanıldı.

BBY Grup – Hasan Bahadır SEZER firmasına 04/07/2012 günü işyeri teslimi yapılan alanda şantiye kurularak kazı çalışmaları yapılıyor.

759.336,00 TL. (KDV Hariç) bedel üzerinden sözleşmesi imzalanan inşaat 1 yıl içerisinde tamamlanacak.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “ Halkımıza söz verdiğimiz Erzin’imizin bu önemli eksikliklerinden birisi olan Terminal ihtiyacını giderecek olmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz, emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum” dedi.

Önceki İçerikAyşe DALKILIÇ
Sonraki İçerikMehmet BOZKURT