Kardeşşehir Ziyareti – 2012

Almanya’nın Freiberg kenti ile olan kardeşşehir ilişkilerimiz çerçevesinde yapılan resmi ziyaret sona erdi.

19-23 Haziran 2012 tarihleri arasında 22 kişilik resmi heyet kardeş kent Freiberg’de çeşitli etkinliklerde bulundu.

Hazırlanan program dahilinde pek çok tarihi ve turistik yerlerin gezisi ile Belediye ve kaymakamlık ziyaretlerinde karşılıklı görüş alış verişlerinde bulunuldu.

Bu tür kültürel etkinliklerle beraber özellikle ticari işbirliği, eğitim programlarına katılım, çevre sorunlarına çözüm ve sportif birliktelikler gibi pek çok konuda daha bir araya gelinmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

Önceki İçerikGülseren AFACAN
Sonraki İçerikVesiye KOÇ