Kosgeb Girişimcileri Sertifikalarını Aldı.

12 Mart – 13 Nisan 2012 tarihleri arasında Belediyemiz tarafından düzenlenen KOSGEB destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitim programı katılan kursiyerler sertifikalarını törenle aldılar.

Belediye Düğün Salonumuzda yapılan törene, Erzin Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, KOSGEB Hatay Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Seraceddin ÖZCAN ve mülki erkân katıldılar.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK beyin ani rahatsızlığı dolayısıyla Belediye Başkan vekilimiz sayın İsmail AKÇAKOYUN yaptığı açılış konuşmasında “ Ülkemiz genelinde olduğu gibi bölgemizde de mevcut bulunan işsizlik ve kalifiye eleman eksikliğini göz önünde bulundurarak Erzin Belediyesi olarak bu konuda insanlarımıza nasıl faydalı olabileceğimizi araştırdığımızda en pratik ve en kısa yoldan KOSGEB’in doğru bir adres olduğunu gördük.

İyi eğitim almış insanlar, yaptığı her işte başarılı olurlar, Dünyayı değiştiren insanlar iyi eğitim almış insanlardır. Açılacak yeni kapıların, yeni iş imkanlarının altın kilidi eğitim ve harekete geçiren itici güç girişimcilik ruhudur. Bu bilince sahip insanlar bulduğu kaynağı, kendisi için, bölgesi için ve ülkesi için bir zenginlik haline getirirler.

Bizde bu düşüncelerden hareketle KOSGEB Hatay Hizmet Merkezi Müdürlüğüne Girişimcilik Kursu açmak için başvuruda bulunduğumuzda hemen olumlu cevap aldık ve harekete geçtik. Pek çok başvuru almamıza rağmen ancak belirli sayıda bir kursiyer kabul edebildik ve eğitimlerinin sonucunda bugün burada kendilerine altın kilitlerini vermek, başarılı işler kurmalarında onlara yardımcı olacak Girişimcilik Kursu sertifikalarını vermek üzere bir araya geldik.

Onlara bu imkanı sağlamamızda en büyük katkıyı veren KOSGEB Hatay Hizmet Merkezi Müdürüm Sayın Seraceddin ÖZCAN beye, değerli eğitmenimiz Sayın Serdar Vayısoğlu bey ve diğer değerli eğitimci arkadaşlarımıza ve de özellikle Mustafa Kemal Üniversitesi Erzin Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Soner SOYLU ve çalışma arkadaşlarına çok çok teşekkür ediyorum.

Burada sertifika alarak yeni işler kuracak olan değerli arkadaşlarımıza da başarılar diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.
KOSGEB Hatay Hizmet Merkezi Müdürü Sayın Seraceddin ÖZCAN ve Erzin Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN beyin konuşmalarının ardından, sertifika töreni, plaketlerin sunumu ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Önceki İçerikEmine POYRAZ
Sonraki İçerikGülseren AFACAN