Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ’in Babalar Günü Mesajı

Her yıl haziran ayının üçüncü haftasına rastlayan pazar günü Babalar Günü olarak kutlanmaktadır. Babalar, aile ve toplum değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Evladını sevgi ve şefkatinden esirgemeyen, ona yaşamlarının her anında ihtiyaç duyacağı yüce değerleri kazandıran babalar, yeri doldurulamayacak en değerli varlıklardır. Yaşamımızın her anında maddi manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, bütün hayatı boyunca kendisini ailesine adayan ve karşılıksız sevginin simgesi olan, bize her zaman doğruyu gösteren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan ailenin temel direği babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum.

Kasım ŞİMŞEK
Erzin Belediye Başkanı