2011-2012 Eğitim Öğretin Yılı Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Şenlikleri.

Erzin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri çerçevesinde Mehmet Akif İlköğretim Okulu Öğretmenleri Melika AVCI ve Zeliha GÜLER, Öğrencilerden Zübeyde ÖZDEMİR, Mustafa KUNDAKÇI ve Fatmagül DEMİRCİ Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK ziyaretten çok memnun olduğunu ifade etti. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek, onlara çikolata ikram etti ve çocukları çok sevdiğini söyledi. Öğrencilere boyama kitabı ve çocuk gelişimi üzerine kitaplar hediye edildi.

Daha sonra Cumhuriyet meydanında düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri çerçevesinde bir tören düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürü sayın A.Fuat BOZKURT, İlçe Garnizon Komutanı J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, İlçemizdeki Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçemiz halkı katılıdı. Tören Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Öğrencilerin şiir okumaları ve dans gösterileri ile tören sona erdi.

Önceki İçerikBelediyemizden Yeni Bir Hizmet
Sonraki İçerikRegaip Kandil Mesajı