19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çoşkuyla Kutlandı.

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumuriyet Meydanında saat 9.00 da düzenlenen tören ile kutlandı.

Törene Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürü Sayın A.Fuat Bozkurt, Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ORUZ, Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Tahir TATAR, İlçe Siyasi Parti Başkanları, Öğrenciler ve İlçe Halkımız katılmıştır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Spor Müdürü Tahir TATAR’ın yaptı.

Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, İlçe Emniyet Müdürü Sayın A.Fuat BOZKURT, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Sayın Tahir TATAR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ORUZ ödüllerini verdiler. Yine Gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Voleybol Turnuvası final maçı ilçemiz Yeşilkent Lisesi’nde tamamlanarak, başarılı olan okullarımıza Kupaları ve Madalyaları İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Tahir TATAR tarafından verildi.