Narenciye Diyarı Yeşil Erzin Başkent Ankara Yolunda

30 Mayıs -03 Haziran 2012 tarihleri arasında Başkentimiz Ankara Atatürk Kültür Merkezi bitişiğindeki hipodrom alanında yapılacak olan Başkentte Hatay Günleri etkinliklerine katılacağız.

Tanıtım etkinlikleri çerçevesinde; Hatay Valiliği, Mustafa Kemal Üniversitesi, Kaymakamlıklar, Belediyeler, Sanayiciler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Esnaflar katılımıyla Hatay’ın Kültür sanat, turizm, yöresel yemekler ve gelenekleri tanıtımı hedeflenmektedir.

Ayrıca ilçemizin en iyi bir şekilde tanıtımını sağlamak için Erzin Kaymakamlığı, Erzin Belediye Başkanlığı, Erzin Gökçe Zeytinyağı fabrikası, Sivil Toplum Örgütleri, Narenciye Birliği, Ernar Kooperatifi, Esnaf odası, Ticaret odası ve Sulama kooperatifleri yer alacaktır.  Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizi ve Ankaralı vatandaşlarımızı standımıza davet ediyoruz.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı açıklamada; “Daha öncede yurtiçinde Ankara,İstanbul ve İzmir yurtdışında ise Almanya’nın Ludwigsburg kentinde Kardeşşehrimiz Freiberg’lilerinde katkılarıyla ilçemizin ve narenciyemizin tanıtımını en güzel şekilde gerçekleştirdik. 30 Mayıs – 03 Haziran 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Başkentte Hatay Günleri etkinliklerinde ilçemizin tanıtımını en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Hatay Günleri etkinliklerinin oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım. Erzin Hepimizin, Her Güzellik Erzin İçin.” dedi.