Gençler Belediye Başkanımızı Ziyaret Ettiler

Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Tahir TATAR ve beraberince gençlik adına 5 genç Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “19 Mayıs, Cumhuriyetimizin ilk meşalesinin, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve mukaddes vatan toprağının kurtuluşu yolunda gerçekleştirilen mücadelenin kıvılcımıyla ateşlendiği gündür. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Yarınlarımız sizler olacaksınız, Bizlerde her zaman sizlere destek vermeye hazırız.” dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Öğretmen ve Gençlerin temsilcilerine günün anısına hediye takdim etti ve toplu bir fotograf çekildi.