İlçemiz Kapalı Spor Salonuna Kavuşuyor.

İlçemizin yıllardır özlemini çektiği kapalı spor salonunun halkımıza kazandırmak için yoğun takibimiz sonrasında Erzinimiz kapalı spor salonuna kavuşuyor. Hatay Valimiz Sayın M. Celalettin LEKESİZ, İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN ve Bölge Milletvekillerimizin katkılarıyla Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürlüğü 500 seyirci kapasiteli Erzin Kapalı Spor Salonunun yapım ihalesinin 30 Mayıs 2012 tarihinde yapılacağı müjdesini verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Amacımız ilçemiz Erzin halkına hizmet etmektir. Verdiğimiz sözlerin takipçisiyiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Fidanı dikip, bakımını yaparsan meyveyi toplarsın; yapılacak olan kapalı spor salonunun ilçemiz ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.