Atatürk İlköğretim Okulundan Belediye Başkanımıza Ziyaret.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 92. Yıldönümü kutlama programı çerçevesinde Erzin Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ali BABAOĞLU, Öğretmen Hava GÖNÜLER ve 4 Kişilik öğrenci grubu, Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada ; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimiz olan siz öğrencilere armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızın 92. Yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor. Yarınlarımız sizler olacaksınız, Bizlerde her zaman sizlere destek vermeye hazırız dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK Öğrencilere günün anısına hediye takdiminden sonra öğretmen ve öğrenci grubu teşekkür ederek belediyemizden ayrıldılar.