Bilinmeyen Yönleri İle 1909 Erzin Olayları ve Kurtuluş Savaşı Konferansı

Erzin Kaymakamlığı ve Belediyemizin katkılarıyla düzenlenen “Bilinmeyen yönleri ile 1909 Erzin Olayları ve Kurtuluş Savaşı” konferansı 11.04.2012 saat: 14:00’da  belediyemiz düğün salonunda gerçekleşti. Araştırmacı Tarihçi ve Yazar Sayın Cezmi YURTSEVER ilçemizin tarihine ışık tutarak sunum ve anlatımları ile katılımcıları aydınlattı.

Programa İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Belediye Meclis Üyelerimiz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Resmi Kurum Amir ve çalışanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar.

Konferans sonrasında Sayın Cezmi YURTSEVER “Erzin Tarihi” adlı kitabı katılımcılara imzalayarak dağıttı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı konuşmada “ Erzin ilçemiz tarihi ve kültürel olarak keşfedilmemiş zenginliklere sahiptir. Erzin tarihi üzerindeki örtülerin kaldırılarak yaşanmış gerçeklerin ortaya çıkması için ERZİN TARİHİ kitabını yazan tarihçi Sayın Cezmi YURTSEVER’e şahsım ve Erzin halkı adına teşekkür ederim. Erzin’in tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkmak, tanıtmak, gelecek nesillere bırakmak önde gelen görevimizdir.” dedi.