Türk Polis Teşkilatı 167 Yaşında

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü kutlama programları çerçevesinde 09.04.2010 tarihinde Erzin İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat BOZKURT ve beraberindeki bir grup Erzin İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları Belediye Başkanımız Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ederek günün anısına plaket verdiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açıklamada “Polis Teşkilatımızın 167. Kuruluş yıldönümü münasebeti ile sayın Emniyet Müdürü şahsında, Erzinde, Hatayda ve tüm Türkiyede görev yapan polislermize görevlerinde başarılar dilerken, şehit Polislerimize Allahtan rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum. Polisimiz toplumsal yaşamımızda toplumun huzuru için çalışan kuruluşlarımızdandır. Onlara herzaman ihtiyacımız vardır. Tüm Polis Teşkilatımıza daha nice sağlıklı ve başarılı çalışmalar diliyor, her zaman yanınızda olacağım diyerek saygılar sunuyorum.” dedi.