YGS Öncesi Öğrencilere Motivasyon Semineri Verildi.

Belediyemiz düğün salonunda Rehber Öğretmen Samet MENDEŞ tarafından Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)’na girecek öğrencilere yönelik motivasyon semineri verildi.

Belediyemiz ve İlçe Kaymakamlığımız ile ortaklaşa organize edilen YGS motivasyon semineri belediye düğün salonunda yapıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminere konuşmacı olarak katılan, anlayarak hızlı okuma uzmanı ve rehber öğretmeni Samet Mendeş YGS’nin gençlerin hayatındaki ne ilk ne de son sınav olacağını belirtti. “Hayatta birçok şeyin olduğu gibi bu sınavın da telafisi var” ifadelerini kullanan Menteş pazar günü yapılacak sınav öncesi öğrencilere başarılar dileyerek tavsiyelerde bulundu.

Önceki İçerikEmine APIK
Sonraki İçerikHasan PUHUR