İstanbul’da Hatay Günleri

İstanbul Eyüb Feshane de İstanbul’da Hatay Günleri tanıtım etkinlikleri 28 Mart – 1 Nisan 2012 tarihleri arasında gerçekleşti.

İstanbul’da Hatay Günleri etkinlikleri 28 Mart 2012 tarihinde İstiklal caddesi, Galatasaray Lisesi önünden başlayıp Taksim Meydanında sona eren tanıtım amaçlı yürüyüş yapıldı.
Taksim Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumundan sonra Hatay Valimiz Sayın M.Celalettin LEKESİZ’in konuşmalarının ardından Mehter Takımı ve Halk Oyunlarıyla tören sona erdi.

Erzin Kaymakamlığı ve Belediye olarak standlarımızdaki görevliler tarafından İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize ve İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımıza ilçemizi en yakışır şekilde tanıtımını gerçekleştirildi.

Ayrıca Standımıza gelen ziyaretcilerimize ilçemizin; tarihi, coğrafi, sosyal yönleriyle, turizm ile ilgili doğal güzellklerinin tanıtımları yapıldı.

Bu tanıtımda; Geleneksel bayram kömbesi ikramı, görsel video sunumlarının yanında belediyemizce tasarlanan bröşür ve tanıtım film dağıtımları da gerçekleştirildi.

Tanıtım Etkinlikleri Fotografları için Devamını okuyu tıklayınız.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK standımızı ziyaret eden tüm misafileri karşılayarak gösterdikleri ilgiden dolayı ziyaretçilere teşekkür etti. Bundan sonraki bu tür etkinliklerin devam etmesini dileyerek, Erzinimizin olması gereken en güzel yere geleceğine inanıyorum. Hatay Günleri etkinliklerini oluşmasına katkı sağlayan ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım dedi.

Önceki İçerikHayriye BAZ
Sonraki İçerikEmine APIK