Mehmet Akif İlköğretim Okulundan Belediye Başkanımıza Ziyaret.

Mehmet Akif İlköğretim Okulu Müdürü Sayın Ozan KUNT, Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Ali ÖZER, Başkan Yardımcısı Sayın Fikriye SEYDİOĞLU ve Üye Canan AVCI  Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ederek, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı konuşmada “Her zaman olduğu gibi bugünde eğitime desteğimizi sürdürüyoruz, okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yanınızdayız, ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Önceki İçerikAlpay ÜZER
Sonraki İçerikAli ALPER