Kız Teknik Meslek Lisesinden Belediye Başkanımıza Plaket.

Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Sayın Erhan KENANOĞLU, Müdür Yardımcısı Sayın Rahmi ÖKTEM, Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Ruhan VURAL ve Başkan Yardımcısı Sayın Kanat PEKER Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ederek, eğitime verdiği destekten dolayı plaket verdiler.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı konuşmada “Her zaman olduğu gibi bugünde eğitime desteğimizi sürdürüyoruz, okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her zaman yanınızdayız, ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Önceki İçerikHaci Ali KILIÇ
Sonraki İçerikAbdulkadir ÜNDOĞDUAKA