18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Kutlandı

Türk vatanını işgal ederek Türk milletini yok etme emellerini taşıyan dönemin en güçlü devletlerine karşı, büyük Türk milleti’nin eşsiz bir mücadele ile vermiş olduğu var olma savaşı ve bu savaş sonrasında kazandığımız zaferin 97. yıldönümü  ilçemiz cumhuriyet meydanında kutlandı.

Törene İlçe Kaymakamımız Sayın İskender YÖNDEN, Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK, Garnizon Komutanımız  J.Yzb. A.Bahadır ASLAN, İlçemizdeki Resmi Kurumlar, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları ve İlçemiz halkı katılıdı.Tören Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Günün anlam ve önemi belirten konuşmayı Garnizon Komutanımız  J.Yzb. A.Bahadır ASLAN yaparak tören sona erdi.