Belediyemizden Engellilere Destek

Belediyemiz Meclisi 06.03.2012 tarih ve 30 sayılı kararı ile ilçe merkezinde ikamet eden % 40 ve yukarısı engelli reçeteli rapolu olanlara, Düğün törenlerinde Belediye Düğün Salonu kirasında büyük bir indirim yaptı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK “Engellilerde bizim çocuklarımızdır Evlenmek isteyen Engelli kardeşlerimizi biraz mutlu etmek için bu kararı aldık. Engelli vatandaşlarımızın için diğer çalışmalarada başlayacağız.” dedi.

06.03.2012 Tarihli Meclis Kararı

KARAR NO : 30
Yapılan açık oylama sonuncunda;

Engellilerin fiziki çevrede yaşadığı sorunların giderilmesine esas olmak üzere Engellilere yönelik Erzin İlçe Merkezinde ikamet eden % 40 ve üzeri engelli gençlerin evlenmelerinde ikamet, özürlü raporunu ve evlenme cüzdanlarını ibraz ederek Belediyemize müracaat eden çiftlerden Düğün salonu ücreti olarak
100 TL alınmasına,(Mustafa YALMAN,M. Reşat KOŞMAZ’ın bulunmadığı, Doğa Egemen BÖLÜKBAŞI’nın izinli olduğu Meclisimizce oylamaya katılan üyelerce oy birliği ile karar verildi.