Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı.

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesi ve girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracakları işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” başlamıştır.

Belediye Başkanımız sayın Kasım ŞİMŞEK yaptığı açılış konuşmasında “Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hatay Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Belediyemizin ortaklığında hazırlanan ve Erzin Meslek Yüksek Okulunun da katkılarıyla bugün başlatacağımız Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne hepiniz hoş geldiniz.

Belediye olarak bugüne kadar, kalkınmanın ve istihdam sorunlarının çözümünde, işsizliğin önlenmesinde ve başarılı işletmelerin kurulmasında pek çok başarılı çalışmalara imza attık. Bugün de yine bölgemizin ekonomik gücünün üretime yansımalarının birinci basamağında olan girişimciliğin desteklenmesi ile şimdiye kadar projelerini ve gücünü, parasal sorunlar nedeniyle ülke ekonomisine kazandıramamış vatandaşlarımızın önünü açmak için buradayız. Bundan sonra da her zaman bu gibi katkılarımızı yapmaya devam edeceğiz.

Eğitimimiz sonunda hazırlayacağınız projelerle hepinizin güçlü ve başarılı işletmeler kurmasını diliyor, başta KOSGEB olmak üzere, özellikle Erzin Meslek Yüksek Okulu ve değerli hocamız Sayın Serdar VAYISOĞLU’na teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

Önceki İçerikGüllü AŞÇI
Sonraki İçerikTahsin OKATAR