İş Kurmak İsteyenlere Müjde

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, yerel dinamiklere dayalı girişimciliğin desteklenmesi ve girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracakları işletmelerin başarı düzeylerini artırmak amacıyla “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” düzenliyoruz.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Hatay Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Belediyemizin ortaklığında yapılacak olan “ Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ” ne katılmak isteyenlerin Belediyemiz İş-Kur Hizmet Noktasına başvurmaları önemle duyurulur.

Başvuru Formunu indir.