Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Belediye Başkanımıza Plaket Verdi.

Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Sayın Abdi ATAÇ Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’i makamında ziyaret ederek emeğe ve emekçiye verdiği değerden dolayı bir plaket verdi.

Plaket Törenine Basın Mensupları, Sendika Başkanı Sayın Abdi ATAÇ, Belediye Sendika Temsilcimiz ve Belediye çalışanlarımız katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Kasım ŞİMŞEK’in yaptığı konuşmada “Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmekte olduğumuz tüm projelerimizi Belediye Meclis Üyelerim, Başkan Yardımcım, Daire Müdürlerim, Amirlerim ve Belediye çalışanlarımla yapıyoruz. Yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı onlara teşekkür ediyorum, Bana vermiş olduğunuz bu plaketi onlar adına alıyorum.” dedi.

Önceki İçerikÖmer KARADEMİR
Sonraki İçerikBaşsağlığı